Hemodialyse

Hemodialyse

 

Hemodialyse is een behandeling waarbij het bloed gezuiverd wordt en overtollig vocht wordt verwijderd (hemo = bloed en dialyse  = scheiding van stoffen). Het scheiden van de stoffen gebeurd d.m.v. een kunstnier die aan een dialysemachine is verbonden.  Bij dit proces vindt diffusie, osmose en ultrafiltratie plaats tussen bloed en extra gezuiverd water. De hemodialyse behandeling is geschikt voor mensen/patiënten met een chronische of acute nierinsufficiëntie.  De behandeling kan plaats vinden in een dialysecentrum meestal een ziekenhuis (centrumdialyse) of thuis (thuisdialyse). 

Voor de hemodialysebehandeling is extra gezuiverd water noodzakelijk. Het extra gezuiverde water in combinatie met zuurconcentraat vormt het zogenaamde dialysewater, ook wel permeaat genoemd.  

Bij centrumdialyse wordt het extra gezuiverde water verkregen door toepassing van een centrale waterbehandelingsinstallatie vanaf deze installatie wordt het extra gezuiverde water d.m.v.  een speciaal ontworpen leidingnet gedistribueerd naar de diverse patiëntenplaatsen.

Aces Projects B.V. biedt u een nagenoeg compleet programma aan installaties voor de hemodialyse behandeling in een dialysecentrum.

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Distributie (ring)leidingsystemen voor dialyse in PE-Xa;
  • Centrale concentraatvoorziening (besturingssysteem incl. distributieleidingen);
  • Dialysemeubels / mediapanelen;
  • Dialyseafvoeren.

 

Acess Projects B.V. is in staat om bovenstaande disciplines te verwerken tot een totaaloplossing waarbij alle disciplines worden verwerkt tot één ontwerp. Het project wordt van ontwerp, levering tot aan de montage op locatie uitgevoerd door het projectteam van Acess. Kortom het project, de dialyseafdeling, wordt turn-key opgeleverd.

 

Voor verdere informatie of voor een productpresentatie op maat kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op +31 (0)165-564540 of op info.projects@acess.nl.     

Meer informatie?

Bel +31 (0)165 - 56 45 40

telefoon icon

of laat u terugbellen

Stel uw vraag